Fidus Higiena Sanitarna

Roman Suchecki

Deratyzacja Dezynsekcja Dezynfekcja

Kim jesteśmy

Pełna znajomość stanu zagrożenia pozwala na bieżącą identyfikację i natychmiastową likwidację źródeł skażenia w obiekcie - to komfort, który oferujemy.

Nasz zespół to profesjonalni specjaliści z pasją i doświadczeniem, którzy stawiają na bezpieczeństwo i nowe technologie.

Oferujemy profesjonalny, w pełni bezpieczny system zabezpieczeń obiektów przed szkodnikami, oparty na zasadach zintegrowanej walki ze szkodnikami – IPM zgodny z zaleceniami systemu HACPP.

Kompleksowe zabezpieczenie całego obiektu pozwala skutecznie wyeliminować zagrożenia związane ze skażeniami powodowanymi przez ptaki, owady i gryzonie. Doświadczenie FIDUS na rynku zapewnia nam bardzo dobrą znajomość specyfiki świadczenia tej usługi oraz pełen profesjonalizm.

Usługi

Świadczymy pełen zakres usług DDD: deratyzacja, dezynsekcja, dezynfekcja

Walka z niechcianymi szkodnikami  lub drobnoustrojami wymaga zastosowania skutecznych środków chemicznych, które użyte w nieodpowiedni sposób nie są obojętne dla człowieka. Dlatego pamiętaj o bezpieczeństwie – warto zlecić usługi DDD profesjonalistom.

Mają oni odpowiedni sprzęt, szkolonych profesjonalistów, którzy znają skuteczne metody zwalczania szkodników. Taka załoga pomoże Ci bezpiecznie uporać się z problemem.

IM DŁUŻEJ ZWLEKASZ, TYM CIĘŻSZE BĘDZIE ZROBIENIE NASTĘPNEGO KROKU

Zakres usług

Nasze portfolio usługowe

Dezynfekcja

Dezynsekcja

Deratyzacja

Zacznij z nami współpracę już dziś

Szukasz pomocy? Napisz lub zadzwoń!

Co zyskujesz

Brak konieczności wstrzymywania produkcji

Zastosowanie metod najmniej szkodliwych dla środowiska i zdrowia ludzi

Gwarancja trwałego rozwiązania problemu

Indywidualne podejście do każdego Klienta

Jak działamy

Praca z nami jest prosta!

1.

Wywiad

Analiza zgłoszenia Klienta i zebranie niezbędnych informacji o problemie.
2.

Koncepcja HACPP

System zabezpieczeń przed szkodnikami oparty jest na zasadach systemu HACCP – tj. Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontrolnych związanych między innymi z zanieczyszczeniami biologicznymi, chemicznymi i fizycznymi. HACCP to system, który identyfikuje, ocenia i kontroluje zagrożenia istotne dla bezpieczeństwa żywności.

3.

Ostateczna strategia

Wybór odpowiednich środków i metod do zwalczania szkodników.
4.

Gruntowne zabezpieczenie

Sporządzenie dokumentacji technicznej obiektu i zainstalowanie systemu monitorującego, którego zadaniem jest kontrolowanie i identyfikacja punktów skażonych.
5.

Serwis podstawowy

Pierwszy serwis zostanie przeprowadzony po okresie 2 tygodni od wykonania gruntownego zabezpieczenia.
6.

Serwis kontrolny

Kolejne serwisy są prowadzone w regularnych odstępach czasu w terminach uzgodnionych wcześniej z Klientem.

fidus@fidus.net.pl

Dla Klientów i Partnerów

tel. 609 619 787

Godziny pracy do ustalenia